Vanuit Groot-Brittanië is Britains fabrikant van onder andere miniatuurauto's, dieren en landbouwvoertuigen. Schaalmodellen zijn vooral in schaal 1 op 32. Sinds kort levert Britains ook op afstand bestuurbare traktoren in 1:16 (weergegeven bij Bruder). Als onderdeel van het Amerikaanse ERTL heeft Britains ook miniaturen van Amerikaanse traktoren en werktuigen. 

Laat je meenemen in de boerderijwereld van tractoren, landbouwmachines, dieren en stallen van Britains. Modellen zijn veelal gemaakt van die-cast metal gecombineerd met kunststof. Waarheidsgetrouw en op schaal nagemaakt geeft het een beeld van hoe het er in het groot ook uitziet. Herkenbaarheid van het alledaagse boerenleven, maar dan in een speelbaar formaat. De miniaturen worden verzameld door kinderen en volwassen (niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar). Stel jouw eigen wereld samen en maak mee wat er door het jaar heen op het land gebeurt voor eindeloos speelplezier. 

Op onze webshop maakt u kennis met Britains-artikelen waar u mogelijk zelf nog mee heeft gespeeld als klein kind, uit de korenaar-serie of regenboog-verpakkingen bijvoorbeeld. Ook bieden we de nieuwste, meest moderne modellen aan. 

© 2017 - 2024 eurofarmtoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel