Algemene voorwaarden

De prijzen van alle artikelen zijn vermeld inclusief 21% BTW en gelden alleen voor bestellingen via deze webwinkel.
Bestellingen op deze webshop kunnen alleen worden geplaatst door eenieder van 18 jaar of ouder die daartoe bevoegd is.
De artikelen worden nieuw in de doos geleverd, tenzij anders vermeld.

Aanbiedingen
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Typfouten blijven te allen tijden voorbehouden.

Levertijden
Eurofarmtoys probeert een levertermijn van drie werkdagen na ontvangst van betaling te hanteren. Bestellingen worden geleverd door GLS, de Nederlandse Pakket Dienst, TPG of DHL, het is ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn na het maken van een afspraak.

Vrijstelling van BTW
Indien u vrijgesteld bent van het betalen van BTW, dient u een geldig BTW-nummer te kunnen overleggen. Vrijstelling van BTW-betaling is mogelijk voor inwoners van de EEG. Inwoners van Nederland betalen ten allen tijde BTW. Inwoners van de USA zijn vrijgesteld van BTW-betaling.

Betalingsmogelijkheden
Onze webshop biedt u de veilige betaalomgeving van Klarna aan. Hierbij kunt u kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:
- IDEAL-betaling: gemakkelijk en snel via uw eigen bank. Tijdens het afronden van uw bestelling wordt u automatisch doorverwezen naar een pagina waar u uw bank kunt selecteren.
- Creditcard-betaling: VISA, Mastercard en Maestro. Tijdens het afronden van uw bestelling wordt u automatisch doorverwezen naar een pagina waar u uw creditcardgegevens kunt invoeren.
- Éénmalige machting met aankoopbescherming. Klarna schrijft automatisch binnen 5 werkdagen het bedrag van uw rekening af.
- Achteraf betalen via Klarna. Betaal tot 14 dagen na verzending van uw bestelling. Klarna stuurt u dan een betaalinstructie, zodat u na ontvangst van uw bestelling direct aan Klarna kunt betalen. Lees voor meer informatie bij `Betaalmethode` de `Voorwaarden`.

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling zelf af te halen op onderstaand adres, kunt u tevens kiezen voor contante betaling of gebruik maken van het pinautomaat.
Eurofarmtoys - Doevendans
Bernhardweg 19
5394 AG OIJEN
Nederland
Om producten af te halen dient u vooraf telefonisch (0412 482214) of via e-mail (eurofarmtoys@hotmail.com) een afspraak te maken.

Cadeaubon
Indien u voor de betaling van uw bestelling (gedeeltelijk) gebruik wilt maken van een cadeaubon, kunt u het bonnummer vermelden bij uw bestelling. Cadeaubonnen die zijn uitgegeven vanaf 30 april 2012, zijn direct in te voeren (in het vakje "kortingsbon") in uw winkelwagentje op het moment dat u heeft gedrukt op de bestelknop. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan verrekend met het totaalbedrag. Het bedrag dat uiteindelijk verschijnt, kunt u overmaken.
Als het niet lukt om uw geldige cadeaubon te verwerken, dient u het cadeaubonnummer aan ons door te geven voor een correcte verwerking. Zonder een geldig en niet eerder gebruikt cadeaubonnummer, kan de cadeaubon niet worden verrekend. Bonnen die zijn uitgegeven vóór 30 april 2012 zijn helaas niet meer geldig.
Cadeaubonnen zijn ook te bestellen via deze webshop. Om hiervoor een uniek cadeaubonnummer te ontvangen, kunt u per email een uniek cadeaubonnummer aanvragen na betaling van de cadeaubon.

Verzendkosten
Bij verzending van uw bestelling brengen wij verzendkosten in rekening. Verzendkosten variëren op basis van het land waarnaartoe verzonden moet worden. De hoogte van de verzendkosten is onafhankelijk van de grootte van uw bestelling (m.u.v. volumineuze goederen zoals trampolines en trampoline-onderdelen waarvoor aangepaste verzendkosten gelden).

Retourzendingen
Wanneer u een zending wilt retourneren, dient u binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen (eurofarmtoys@hotmail.com) over de reden van retourzending en de mogelijkheden om een eventueel probleem op te lossen. Wanneer nodig ontvangt u dan een retourformulier. Als dit van toepassing is, zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen worden vergoed. Retourkosten komen voor eigen rekening.
Retourzendingen dienen na akkoord, volgens de wettelijke bepalingen rond internetbestellingen, binnen veertien dagen na ontvangst te worden verzonden aan:

Eurofarmtoys - Doevendans
Bernhardweg 19
5394 AG OIJEN
Nederland

Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt de schade in rekening te brengen. Hetzelfde geldt ook wanneer het pakket onvoldoende gefrankeerd is.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2024 eurofarmtoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel